Reacţii după amicalul cu Danemarca. Keşeru: „E o onoare să marchez pentru naţională”. Ce a spus Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru FOTO Reuters
Claudiu Keşeru FOTO Reuters

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat marţi seară, după meciul amical în care România a învins cu scorul de 2-0 Danemarca, că este o onoare să marcheze de două ori pentru echipa naţională.

„A ieşit senzaţional această seară. I-am spus lui Răzvan (n.r. - căpitanul Răzvan Raţ) să aleagă poarta din dreapta, că acolo marchez cele mai multe goluri. E o onoare pentru mine să am privilegiul de a marca, dar e munca întregului colectiv. Mă trec fiorii când se intonează imnul, este o mândrie, o răsplată a multor ani de muncă, sunt acele momente la care visează orice copil. Le datorez multe colegilor de la Steaua, care m-au pus în valoare de atâtea ori, stafului tehnic şi lui nea Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu). Important este că am câştigat acest meci. După un astfel de meci, nu mă pot plânge de oboseală”, a spus Claudiu Keşeru.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat la rândul său că este bucuros pentru revanşa luată în faţa echipei naţionale a Danemarcei.

„Trebuie să remarc faptul că echipa noastră a jucat foarte bine. Au avut disponibilitate de a juca şi a surprinde adversarul pe o tranziţie bună. I-am felicitat pe toţi jucătorii noştri. Cu o bună organizare a jocului şi cu o defensivă bună am reuşit să câştigăm. Mi-am dorit această revanşă şi trebuie să scot în evidenţă că băieţii au înţeles şi au avut răbdare să înţeleagă tactica. Această victorie e foarte importantă în ceea ce priveşte clasamentul FIFA”, a spus Iordănescu, la televiziunea sport.ro.

De asemenea, o altă reacţie a venit şi din partea căpitanului Răzvan Raţ: „Trebuie felicitaţi toţi jucătorii prezenţi la această acţiune. Am tratat serios acest meci şi a ieşit aşa cum ne-am dorit. Suntem pe drumul cel bun şi sper să continuăm aşa. Astăzi am încercat să facem un meci bun. Keşeru este un jucător foarte bun şi care demonstrează că merită să joace la echipa naţională. Mi-aş dori ca Steaua să nu-l mai poată ţină”.

Ovidiu Hoban, mijlocaş România: „Mă bucur că am câştigat şi am continuat pasa bună din meciul cu Irlanda de Nord. Sper ca de acum înainte să arătăm altă faţă a României. Nu ştiu dacă se vede stilul domnului Iordănescu, a fost şi timpul scurt, dar într-adevăr se poate spune că a venit cu forţe proaspete. Danemarca este o echipă foarte bună, ne-a pus mari probleme, dar până la urmă am reuşit să câştigăm. Ne simţim foarte bine în primele 20 de echipe, sperăm să continuăm la fel şi să încheiem cu o calificare”.

De cealaltă parte, mijlocaşul William Kvist Jorgensen, din echipa naţională a Danemarcei, a declarat, la finalul partidei, că echipa sa nu a făcut un joc bun, însă nici selecţionata României nu a excelat.

„N-a fost un joc bun din partea noastră, a fost o zi la sfârşitul căreia putem spune că nu a fost ziua noastră. Nici România nu a avut o evoluţie excelentă, dar a avut două momente bune. Maxim mi-a dat tricoul, a fost o încântare să revăd un prieten”, a declarat Kvist.

Echipa naţională a României a câştigat, marţi seară, cu scorul de 2-0, meciul amical cu selecţionata Danemarcei, ambele goluri fiind marcate de Claudiu Keşeru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite