Reacţia patronului Stelei când a văzut că echipa sa e condusă de eterna rivală: „N-am mai rezistat...“. Pe cine îşi va revărsa furia Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Dinamo a învins-o cu 3-1 pe Steaua, dar în ciuda celor patru goluri, cei 22.785 de spectatori au urmărit un meci de nivel modest. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a răbufnit la final.

"Facem curăţenie de 4-5 jucători şi aducem alţii. Am nişte jucători în minte, dar nu pot să vă spun acum. Toţi sunt din campionatul nostru. După al doilea gol al lui Dinamo nici nu m-am mai uitat la meci. Am dat la film. Nici pe primul nu l-am văzut. Mă uitam la galeria lui Dinamo. Important era ca atunci când ai 1-0 să gestionezi jocul. Dacă eşti echipă valoroasă pasezi, îi înebuneşti, îi oboseşti, le mai dai patru. Tamaş dădea tare-n faţă. Bourceanu la fel. Păi cum să baţi? Asta e valoarea lor", a declarat patronul Stelei după meci, la Sport.ro. 

"Am pierdut un meci important pe greşeli copilăreşti. Ne-am relaxat şi am luat trei goluri uşor. Deocamdată nu am discutat nimic, noi dominăm, dar ratăm foarte mult. Nu este niciun fel de grijă, nu sunt îngrijorat, sper să rămânem pe primul loc", a declarat şi Alin Toşca la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite