Reacţia turcilor după ce Steaua a fost iertată de UEFA: „O nebunie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Steaua a fost iertată de UEFA, iar echipele turceşti, Fenerbahce şi Beşiktaş, au fost suspendate din cupele europene, jurnaliştii turci au luat foc, contestând decizia forului european, pe care îl acuză că nu a judecat cu aceeaşi unitate de măsură.

Decizia favorabilă Stelei şi nefavorabilă lui Fenerbahce şi Beşiktaş a stârnit rumoare în Turcia. Verdictul dat de UEFA a fost considerat injust de jurnaliştii turci, care nu pot înţelege cum echipele lor au fost excluse din cupele europene, în timp ce Steaua a fost cruţată.

„Steaua a admis fapta şi UEFA nu a pedepsit-o. Doi ani pentru Fenerbahce, unu pentru Beşiktaş, în timp ce Steaua a oferit 1,7 milioane de euro, există imagini video, iar UEFA nu a luat nicio măsură”, au notat jurnaliştii de la SportX, citaţi de ziare.com.

„O nebunie! Steaua a fost păstrată în cupele europene, deşi patronul echipei, Gigi Becali, a fost condamnat la închisoare de instanţele civile în acelaşi caz în care a fost judecată şi echipa de UEFA”, a notat şi cotodianul Milliyet.

Steaua a primit o sancţiune de excludere din cupele europene cu suspendare, în timp ce Fenerbahce şi Beşiktaş au fost excluse din Europa pentru doi, respectiv un an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite