Rapid n-are bani, dar face transferuri! Un fost stelist a fost chemat "la raport" de galeria giuleştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid, la primul antrenament pe 2014 FOTO FCRapid.ro
Rapid, la primul antrenament pe 2014 FOTO FCRapid.ro

Jucătorii antrenaţi de Viorel Moldovan au făcut primul antrenament al anului la ProRapid. Echipa alb-vişinie a adus şi trei jucători noi.

Rapidiştii se plâng de situaţia financiară precară, dar şi-au antamat un cantonament în Antalya şi au convins trei fotbalişti să joace în Giuleşti: Ianos Szekely (ex-Steaua), Marius Constantin şi Tibi Bălan, jucători ce au mai îmbrăcat tricoul alb-vişiniu.

La reunire au venit şi 100 de suporteri pentru a încuraja echipa. Ei l-au chemat la o discuţie pe Janos Szekeley, care le-a promis că "îi va urca pe garduri de fericire" şi că perioadă petrecută în Ghencea e istorie. Suporterii i-au lipit pe maşină un stick cu însemnele Rapidului. 

Giuleştenii sunt în scandal cu Astra, care le-a luat în cantonament cel mai de viitor jucător, Alex Ioniţă, aflat în coproprietate. 

Daniel Pancu a venit şi el la reunire, dar nu s-a putut pregăti, întrucât are o mică ruptură musculară. "După Sărbători, am vrut să rup banda, pentru a slăbi, însă m-am ales cu o ruptură. Voi fi bun de antrenamente în 10 zile", a spus Pancone. 

NICOLAE MANEA, PRIMA CONFERINŢĂ CA PREŞEDINTE AL RAPIDULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite