Rapid a făcut scor cu „fratele“ Rapid CFR Suceava, 5-1. Sâmbătă se decide ultima echipă care se califică la play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri s-a disputat o etapă intermediară în Seria I din Liga a II-a, cea cu numărul 25. Rapid a învins-o clar pe Rapid CFR Suceava, 5-1, după ce la pauză scorul era egal, 1-1. Sâmbătă se dispută ultima etapă a sezonului regulat, în ambele serii.

Meciul s-a disputat la Ploieşti, rapidiştii având terenul suspendat, pentru două partide, pentru câteva torţe aruncate pe gazon, la meciul cu Clinceni. 

Pancu (4, 90) şi Daniel Niculae (51, 59) au reuşit câte o „dublă“, pentru giuleşteni marcând şi Mădălin Martin (90+3). Golul de onoare al sucevenilor a fost semnat de Arotăriţei (37).

Rapid e pe locul 2, cu 41 de puncte, cinci mai puţin decât liderul CSMS Iaşi. 

La play-off-ul pentru promovarea în prima ligă se califică primele şase echipe din ambele serii. 

În acest moment, din Seria I se cunosc cinci echipe prezente la play-off (CSMS Iaşi, Rapid, Slobozia, Clinceni şi Berceni), ultimul loc urmând să se completeze sâmbătă, în ultima etapă a sezonului regulat. 

Pentru această poziţie se luptă SC Bacău, Gloria Buzău şi Unirea Târlugeni, despărţite de două puncte.  

În ecuaţia promovării (primele două clasate, la finalul play-off-ului, din fiecare serie) va conta foarte mult şi situaţia licenţelor pentru prima ligă. Există echipe care vor fi prezente la play-off, dar care nu şi-au depus dosarul de licenţiere, ceea ce însemnă că ar putea juca în funcţie de diverse interese

Tot sâmbătă are loc ultima etapă şi în Seria a II-a a Ligii a II-a, unde CS U Craiova e lider autoritar, cu 46 de puncte, 11 peste CSM Râmnicu Vâlcea. 

Etapa a 25-a, Seria I, Liga a II-a

Rapid – Rapid CFR Suceava 5-1

Brăila – Unirea Târlungeni 1-0

Clinceni – Buzău 2-2

CSMS Iaşi – Berceni 4-1

Farul Constanţa – Dunărea Galaţi 0-2

Slobozia – SC Bacău 2-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite