Rădoi şi o ofertă de nerefuzat: ce ar fi vrut să fie fostul internaţional după retragerea sa din fotbal şi de ce s-a sucit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la 34 de ani, fostul căpitan al Stelei şi-a anunţat retragerea în această vară, după ce şi-a încheiat conturile cu Al-Arabi (Qatar). Decizia sa de a prelua echipa finanţată de Gigi Becali a fost o surpriză, inclusiv pentru apropiaţii lui Rădoi.

Mirel Rădoi a început un drum pe care l-a avut şi antrenorul pe care l-a apreciat cel mai mult, Cosmin Olăroiu.

Oli şi-a agăţat ghetele în cui în 2000 şi aproape imediat s-a apucat de antrenorat. Numai că actualul tehnician al celor de la Al-Ahli Dubai a debutat în noul său rol la o echipă fără presiune, FC Naţional, pe când Rădoi a preluat Steaua, acolo unde presiunea e destul de mare.

Această alegere făcută de fostul internaţional l-a surprins şi pe Cătălin Necula, cel care a lucrat cu Rădoi din postura de asistent al lui Olăroiu la Steaua, Al-Hilal, Al-Ain şi Al-Ahli.

Ce a spus?

„Eu am vorbit cu Rădoi, am lucrat mult timp cu el. El niciodată nu-mi spunea că vrea să fie antrenor. I-ar fi plăcut o funcţie de director sportiv. Dar probabil a fost o ofertă care l-a luat prin surprindere şi a vrut să profite de şansa pe care a primit-o“, a declarat Necula la Dolce Sport.

În 2013: „Olăroiu mă sperie“

„Adevărul“ l-a chestionat pe Rădoi, în 2013, în ceea ce priveşte viitorul său după ce îşi va fi pus ghetele în cui. Iată cum a decurs dialogul:

*Te-ai gândit cât mai vrei să joci?

*Sincer, încă trei ani. După aceea, mă fac fie antrenor, fie impresar. Deşi, ţi-am mai zis, când îl văd pe Oli, cum munceşte zi de zi, nu mai sunt atât de sigur că vreau să fiu antrenor. Parcă mi-ar plăcea să am şi timp liber (râde).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite