PSG va avea o rivală stelară în lupta pentru titlu în Franţa. Monaco a cheltuit o sumă colosală pentru transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După promovarea în Ligue 1, Monaco a demarat o campanie de achiziţii care rivalizează cu cea a lui PSG înainte de proclamarea şeicului Nasser Al-Khelaifi ca patron al grupării pariziene.

Deşi întreaga Europă traversează încă o perioadă de criză economică, AS Monaco nu se sinchiseşte de această situaţie şi transferă jucători pe bandă rulantă. Patronul grupării monegasce, rusul Dmitry Ryboblev, pare dispus să cumpere orice jucător dorit de antrenorul Claudio Ranieri, indiferent de suma de transfer.

După ce i-a înrolat pe Carvalho (liber de contract), Toulalan (5,5 milioane de  euro), Isimat-Mirin (4 milioane de euro), Moutinho (25), James Rodriguez (45) şi Falcao (60 de milioane de euro), Monaco a cheltuit aproape 145 de milioane de euro pentru transferuri în această vară. Această sumă astronomică este cu 2,5 millions de euro mai mică decât suma record cheltuită de PSG pentru achiziţii anul trecut. Şi recordul grupării pariziene pare foarte fragil în condiţiile în care la gruparea din Principat vor mai veni Lucas Digne (10 milioane de euro) şi Steve Mandanda (15 milioane de euro), informează francefootball.fr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite