Probleme noi pentru Marica. Turcii vor să scape de el din cauza salariului mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica nu mai e dorit la Konyaspor
Ciprian Marica nu mai e dorit la Konyaspor

Ciprian Marica a lipsit aproape tot sezonul trecut din pricina unor probleme la genunchi, care au necesitat două operaţii şi o perioadă lungă de recuperare.

El a jucat doar şase meciuri şi a înscris un gol  pentru Konyaspor, echipă care-l transferase cu gânduri mari în vara nului trecut, oferindu-i şi un salariu pe măsură.  Milionul de dolari pe care turcii îl dau lui Marica îi săcâie însă pe şefii clubului, care acum ar vrea să scape de român.
Din acest motiv, după ce în primul meci din noul sezon a fost ţinut rezervă, intrând pe teren în minutul 84, în cea de-a doua etapă Ciprian s-a trezit în afara lotului. Fără prea multe explicaţii. Konyaspor a remizat în deplasare, la Kaiserispor, scor 1-1, şi are după două etape două remize, însă pentru Marica se anunţă vremuri grele. Iar situaţia e cum nu se  poate mai proastă pentru fotbalist, ţinând cont că acesta se afla pe lista lărgită a selecţionerului Anghel Iordănescu, alcătuită pentru meciurile cu Ungaria (4 septembrie) şi Grecia (7 septembrie).  

Marica a marcat primul gol al României în preliminariile Euro 2016, în acel 1-0 de la Atena, însă apoi n-a mai prins niciun minut printre „tricolori”. „Marica are probleme mari la echipa de club”, a punctat şi Iordănescu la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, când a discutat starea lotului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite