Primul meci, primul atac al lui Gigi Becali! Ce fotbalist de la FCSB este „din alt film“ şi cine „se ascunde de minge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, meci din etapa a 23-a a Ligii 1, primul oficial din 2018.

La finalul partidei, Becali a prezentat raportul său la DigiSport: Larie e din alt film, Nedelcu se ascundea de minge, Tănase n-a fost în apele lui, iar Man nu a jcuat bine. 

"Trebuie să-mi spună nişte oameni, cei doi care sunt fotbalişti (n.r. - Ilie Dimitrescu şi Gabi Balint) şi care au jucat fotal. Singurul motiv pe care l-aş accepta ar fi că aşa se întâmplă în primul meci după cantonament, după vacanţă. Asta nu e echipa mea, echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan. Dacă se întâmplă aşa, înseamnă că ce am vorbit până acum a fost o nebunie, însemană că exagerez şi înseamnă că trebuie să mă las de fotbal. Aşa ceva nu permit. Larie e din alt film. Mai avem şase luni cu el, cât mai avem şi scăpăm. După ce că nu dai cu capul cum trebuie, mai şi te fereşti şi bagi mingea în poartă, normal că nu accept asta. Dar ce vină au fundaşii centrali că nu ţinem de minge? Man nu a jucat bine, Tănase nu a fost în apele lui, asta ar fi singura scuză, că venim după pauză, după vacanţă. Dar nu accept aşa ceva, ce s-a întâmplat în seara asta. Asta nu înseamnă cu nu am meritat noi victoria. Am luat un gol din ghinion. Am avut ocazii, am controlat jocul. Dar dacă Olaru marca golul ăla, era 2-2 şi aşa ceva nu ai voie să faci. Larie, după ce că nu face nimic, îl mai încurcă şi pe Găman. Vlad nu a greşit nimic. Singurii care mi-au plăcăut azi au fost Budescu, Pintilii şi Teixeira. Singurul fotbalist e Pintilii. Atât e la echipa asta? A a juns Pintilii să fie atacant. Nedelcu se ascundea de minge. Aleargă pe lângă adversar. Ce faci, mă, alergi pe lângă adversar? Ai 20 de ani, bagă, mă, piciorul la minge!. Pe mine mă interesează primul meci, să batem CFR. Lazio? Tot am zis că nu ştiu ce, că nu ştiu cum, dar la ce am văzut în seara asta, ce speranţe să îţi faci cu Lazio? Vorbim tâmpenii, prostii... Nicio şansă. Ne dă Lazio 5,6,7 probabil. Dacă te chinui cu Gaz Metan. O să joace cu noi măgăruşul", a declarat Becali, la DigiSport.

Becali spune că e mai bine că atacantul Denis Alibec nu va evolua cu CFR Cluj, din cauza cartonaşului galben primit sâmbătă.

"Mă bucur de Alibec că a intrat bine în joc, a marcat. Că a făcut greşeala pe care a făcut-o, se întâmplă în timpul în jocului, n-ai ce să-i ceri. Îţi face Dumnezeu echipa. Dacă nu îl mai ai pe Alibec, nu poţi să mai spui <stai, domne, că dacă jucam cu Alibec>, dacă pierzi meciul, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. Nu mai reproşez nimic", a precizat el.

Întrebat dacă îl vinde pe Harlem Gnohere, Becali a răspuns: <Nu am primit niciun răspuns. Sunt puţin supărat, nu-mi arde acum de vânzări, Acum deja mă gândesc ce să cumpăr, când văd că nu merge echipa. Nu îmi place. Numai o singură mutare se poate face (n.r. - Băluţă). Nu mai spun acum, că după aia se supără lumea. Dar am o mutare pe care o pot face. Zic ei că nu se poate face, dar o pot face. Dar trebuie să plătesc trei milioane. Dacă văd că nu jucăm nimic, ce să fac? Stai să văd, să văd meciul cu CFR, să văd meciul cu Dinamo, mai avem timp."

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat pentru prima dată în actuala ediţie de campionat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite