Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după eliminarea lui Şahtior Doneţk din grupele Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk a ratat calificarea în optimile de finală Champions League, după ce s-a clasat pe locul trei în Grupa A, care îi asigură, însă, participarea în 16-imile Europa League.

Mircea Lucescu a încercat să justifice eşecul echipei sale, care a fost învinsă marţi de Manchester United, în deplasare, cu scorul de 0-1. „Putem spune că au fost două meciuri într-unul. Un meci în prima repriză şi altul diferit după pauză. Cred că nu ar fi fost o surpriză dacă am fi câştigat prima repriză cu 2-0. Am avut ocazii de gol datorită combinaţiilor şi controlului bun al balonului. Am condus jocul în primele 45 de minute. 

Am cedat în repriza a doua atât fizic, cât şi psihic. Nu am mai fost echipa dinaintea pauzei. În repriza secundă, Manchester United a câştigat multe dueluri la mijlocul terenului şi a interceptat multe mingi. Din nou trebuie să recunosc marea diferenţă dintre campionatele din Anglia şi Ucraina. Ei joacă astfel de meicuri la fiecare trei zile, în timp ce pentru noi asemenea partide sunt rare.

Îi felicit pe cei de la Manchester United şi le doresc suscces în continuare. Vreau să remarc mişcarea adversarilor, în special a lui Wayne Rooney, care a făcut un număr incredibil de spinturi de 60-70 de metri, punând presiune pe defensiva noastră“, a afirmat tehnicianul român pentru site-ul oficial al clubului său.
Echipele din Grupa A care s-au calificat în optimile Champions League sunt Manchester United şi Bayer Leverkusen, cu 14, respectiv 10 puncte. Unicul gol al meciului dintre câştigat de „diavolii roşii“ a purtat semnătura lui Phil Jones (67').

Ştiri pe aceeaşi temă:

Rezultate din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor: Şahtior, eliminată, Bayern, primul eşec după 10 victorii consecutive

Şahtiorul încheie anul pe primul loc, deşi în septembrie era la cinci puncte de lider. „Il Luce“, despre problemele din tur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite