Prima declaraţie a lui Nadal după ce l-a învins pe Djokovici şi a cucerit US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal, câştigătorul US Open 2013 FOTO Reuters
Rafael Nadal, câştigătorul US Open 2013 FOTO Reuters

Rafael Nadal a câştigat luni noapte meciul cu Novak Djokovici, consemnând cucerirea trofeului din ultimul turneu de Mare Şlem al anului 2013.

„Am plâns după această victorie din mai multe motive, acest sezon este fără îndoială foarte emoţionant pentru mine. Acest trofeu înseamnă atât de mult. Am fost absent şapte luni din cauza genunchiului, dar acesta nu este complet vindecat. Încă mă mai doare uneori, chiar dacă această durere nu mă împiedică să joc la cel mai bun nivel. Habar nu am cum am reuşit să-l înving. Înainte de meci m-am surprins gândindu-mă că poate este prea puternic şi nu voi reuşi să câştig. 

Dar, după ce am intrat pe teren, în toiul acţiunii, a fost altceva...Când eram accidentat ştiam că n-am uitat să joc tenis, dar nu credeam că voi reuşi să revin şi să câştig două turnee de Grand Slam. Este mai mult decât un vis. Am câştigat mai multe titluri decât în visele mele cele mai frumoase. Voi continua să muncesc mult, să mai am şanse să mai câştig astfel de turnee. Este incredibil că am 13 titluri de Grand Slam“, a declarat Rafael Nadal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite