Prima confirmare pentru 2016. La ce turneu va participa Simona Halep în ianuarie, când va fi principala favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a confirmat că va juca la începutul lunii ianuarie 2016 la un turneu unde ea va fi principala favorită a competiţiei.

Turneul de la Sydney e considerat de toată lumea drept cel mai important test înaintea Australian Open. E plasat ideal, înaintea primului turneul de Grand Slam al anului, astfel că mai toate numele mari participă acolo. În sezonul 2016, turneul de la Sydney va avea loc în perioada 10-15 ianuarie, în vreme ce Australian Open va avea loc între 18 şi 30 ianuarie 2016.

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a confirmat participarea la Sydney, acest lucru fiind anunţat cu mândrie de organizatori. Alături de ea, au mai confirmat că vor fi prezente la competiţie alte nume importante din tenisul mondial: Petra Kvitova şi Samantha Stosur.


La ediţia din acest an, Simona a fost desemnată de asemenea cap de serie 1, dar a fost nevoită să se retragă înaintea startului competiţiei, din cauza unei accidentări. Practic, ea nu a mai jucat la Sydney din 2014, când, aşa cum vedeţi din imaginea de mai sus, postată de organizatori, era încă sub contract cu Lacoste.

Halep a început sezonul 2015 la Shenzhen, turneu pe care l-a şi câştigat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite