Presa iberică îi elogiază pe jucătorii lui Real Madrid, care au demontat Bayernul: „A ars Munchenul, aşteptăm la Decima!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii din Spania nu au mai contenit cu laudele la adresa Realului, după ce echipa lui Ancelotti a spulberat pe Bayern Munchen în semifinale şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor. În schimb, ziariştii germani sunt dezamăgiţi de prestaţia bavarezilor şi îl trag la răspundere pe Guardiola.

Victoria Realului în faţa lui Bayern Munchen, scor 4-0, chiar pe Allianz Arena, le-a produs jurnaliştilor spanioli o imensă bucurie. Aceştia i-au ridicat în slăvi pe jucătorii lui Carlo Ancelotti pentru prestaţiile din dubla manşă cu Bayern, în urma cărora madrilenii s-au calificat în finala Ligii Campionilor. Mai mult, ibericii sunt convinşi că pe Real n-o mai poate opri nimeni din drumul spre trofeu. 

"A ars Munchenul, aşteptăm la Decima! Real Madrid şi-a luat o revanşă istorică în faţa celor de la Bayern. Două lovituri de cap ale lui Ramos au decis semifinala, iar Ronaldo a risipit emoţiile cu o dublă. A fost o lecţie de organizare defensivă şi contraatac", a notat cotidianul As.

"Noapte istorică pentru madrileni la Munchen. Realul a învins Bayern, chiar pe Allianz Arena, cu două goluri marcate cu capul de Sergio Ramos şi alte două reuşite de Ronaldo. 'Albii' vor juca din nou în finala Ligii Campionilor după o pauză de 12 ani", a scris şi Marca, o publicaţie de casă a lui Real Madrid.

Chiar şi ziarele catalane, apropiate de Barcelona, au găsit puterea de a lăuda Realul, care a demontat tactica fostului tehnician al catalanilor, Pep Guardiola. "Madridul, în finală după ce a strivit Bayernul. Real a depăşit echipa lui Guardiola în prima repriză a meciului de la Munchen, când a înscris de trei ori", a scris El Mundo Deportivo.

"Realul a umilit Bayernul lui Guardiola. Nu a fost epic. Iar Bayernul nu a avut argumente fotbalistice. Consecinţa este o revanşă istorică a madrilenilor", au notat şi jurnaliştii de la Sport.

Nemţii sar la gâtul lui Guardiola

Dacă spaniolii au fost în culmea fericirii, jurnaliştii nemţi l-au taxat pe Guardiola pentru tactica adoptată în dubla manşă cu Real Madrid. "Decăderea lui Bayern. Trei goluri în 18 minute şi tripla este departe. Fiasco în loc de finală şi o ruşine mare pentru Guardiola", a notat Bild.

"Realul a jucat regal, Bayern este eliminată!", au titrat jurnaliştii de la Kicker.

Finala Ligii Campionilor ar putea fi o afacere 100% iberică, dacă Atletico Madrid va elimina pe Chelsea din competiţie. Pentru a se califica în ultimul act, Atletico are nevoie de un egal cu goluri pe "Stamford Bridge". 

Sparge Atletico Madrid autobaza lui Mourinho? Spaniolii n-au mai jucat o finală de Liga Campionilor de 40 de ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite