Porumboiu nu e impresionat de Steaua: "Când ceilalţi sunt şchiopi şi nu văd bine, e normal ca tu să fii cel mai frumos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul Stelei, care a câştigat al 24 -lea titlu de campioană după un sezon pe care l-a dominat clar, nu l-a impresionat deloc pe finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu.

Acesta consideră că Steaua s-a impus în primul rând pentru căcelelalte echipe n-au reuşit să ofere replici pe măsură. "Când ceilalţi sunt şchiopi şi nu prea văd bine, e normal să fii cel mai frumos şi cel mai bun. Vaslui a venit după 3 campionate în care a tras la titlu şi a fost dat la o parte. A pierdut tot ce şi-a propus anul acesta. Acum am poposit pe un loc cinci şi sperăm să rămânem măcar acolo.Steaua a fost o echipă bine pregătită fizic, din toate punctele de vedere. Mi-ar fi plăcut să văd un campionat în care să mai fie măcar o echipă care să se lupte la vârf. Într-o medie din ultimii cinci ani, Vaslui e peste toate echipele care au câştigat campionatul, inclusiv peste Steaua", a spus Adrian Porumboiu la Digi Sport. 

"Jocurile se fac la Comisii"

El a dezvăluit şi că e greu să iei titlul dacă nu ai oameni bine puşi în poziţii de vârf la Ligă şi Federaţie. ""Avem mari probleme, dar nu vrea nimeni să le vadă. Dacă Steaua va ieşi pe locul 9 sau 10, nu e o campioană reală. Dacă ai luat campionatul ăsta, la anul termini în primele patru. Sunt campioane fabricate în propriile laboratoare. Avem un campionat al dracului de păgubos. Nu poţi să iei campionatul decât cu anumiţi şefi la comisii. Nu ai cum, dacă nu ai un şef la comisie, fie ea de arbitri. Sunt nişte conflicte de interese de te doare capul", a mai spus Porumboiu la acelaşi post de televiziune.

 Porumboiu vrea să mute echipa de la Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite