Steaua, în glorie, Dinamo, în beznă. "Câinii" au câştigat la Galaţi, dar nocturna a "căzut" pentru 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii lui Dinamo au câştigat la Galaţi, dar n-au prea avut motive de bucurie. FOTO: Răzvan Păsărică
Jucătorii lui Dinamo au câştigat la Galaţi, dar n-au prea avut motive de bucurie. FOTO: Răzvan Păsărică

În ziua în care Steaua s-a bucurat alături de fani în Bucureşti, pentru titlul cu numărul 24, Dinamo a avut programată o deplasare la Galaţi, în ultima etapă. Elevii lui Ţălnar s-au impus cu 1-0 în faţa Oţelului, într-un meci cu destule lucruri demne de remarcat: plecarea lui Grigoraş, puzderia de cartonaşe galbene, şi căderea nocturnei pentru câteva minute, după ce un transformator a luat foc.

Probabil enervaţi de ziua festivă a rivalilor, cei de la Dinamo n-au avut o partidă prea bună la Galaţi, începută exact la ora 20.00, când în Bucureşti, pe "Naţional Arena", începea fiesta "roş-albaştrilor"

A fost un meci început cu revenirea pe banca Oţelului a lui Petr Grigoraş, după o problemă medicală, dar revenirea a semănat mai mult cu o plecare. Înainte de meci, Grig şi-a anunţat despărţirea de Oţelul. 

Dinamo a fost mai periculoasă, a avut şi o bară prin Andrei Cristea şi pe final a reuşit să dea lovitura, prin Axente, care a reluat cu capul, din cinci metri, din centrarea perfectă a lui Matei, din banda dreaptă. "Câinii" au avut însă destui nervi şi au încheiat meciul cu nouă cartonaşe galbene (!). Alte trei avertismente au fost văzute de jucătorii Oţelului.

Un moment interesant s-a înregistrat în minutul 85, când nocturna a cedat, din cauza faptului că un transformator a luat foc. Defecţiunea s-a remediat în 10 minute, apoi partida s-a reluat. S-a încheiat 1-0 pentru Dinamo, care are şanse să încheie pe 5, dacă Vaslui pierde cu CSMS Iaşi. Oţelul încheie sezonul pe poziţia a 11-a.

Oţelul - Dinamo 0-1

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Sârghi, Benga, Ljubinkovici (Murgoci '82) - I. Filip (Tudorie '78), Neagu, Giurgiu - Iorga, G. Paraschiv (Marquinhos '56), Astafei,. Antrenor: Marian Dinu

Dinamo: Naumovski - L. Rus, Luchin, Dr. Grigore, Muşat - Boubacar, Matei - Strătilă (Dandea '67), Alexe, Curtean - A. Cristea (Axente '57). Antrenor: Cornel Ţălnar

Cartonaşe galbene: Grahovac '2, Ljubinkovici '45+1, Paraschiv '53 / Boubacar '38, Naumovski '44, Strătilă 45+1, Rus '51, Grigore '55, Matei '59, Alexe '61, Axente '73, Luchin '79

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite