VIDEO Portugalia-Austria 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty de la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Gulliver/Getty
FOTO Gulliver/Getty

Reprezentativa Portugaliei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, pe arena Parc des Princes din Paris, în compania selecţionatei Austriei, în etapa a doua a grupei F de la Euro-2016, meci la care Cristiano Ronaldo a ratat un penalty.

Partida a fost dominată de naţionala lusitană, care a avut 23 de şuturi spre poarta austriacului Almer, dintre care şase au fost pe poartă iar două au lovit bara.Austria a avut şi ea 

În minutul 79, Cristiano Ronaldo a trimis mingea în bară la un penalty acordat portughezilor pentru un fault al lui Hinteregger la căpitanul lusitanilor.

Cristiano Ronaldo a trinis mingea în poartă în minutul 85, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Meciul a fost condus la centru de italianul Nicola Rizzoli, iar arbitru de rezervă a fost Alexandru Tudor.

Tot sâmbătă, Islanda şi Ungaria au remizat la Marsilia, scor 1-1.

Rezultatele de sâmbătă fac victoria în ultima rundă o necesitate atât pentru Portugalia, cât şi pentru Austria, pentru calificarea în optimile de finală.

Înaintea ultimelor partide, Ungaria conduce grupa cu 4 puncte, urmată de Islanda cu 2 pct (golaveraj 2-2), Portugalia 2pct (1-1) şi Austria 1 pct.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc miercuri, de la ora 19.00: Ungaria - Portugalia (Lyon) şi Islanda - Austria (Saint-Denis).

În optimile de finală ale Euro 2016 se califică primele două echipe clasate în fiecare din cele şase grupe şi cele mai bune patru ocupante ale locului 3.

Echipele utilizate:

Portugalia: Rui Patrício - Vieirinha, Carvalho, Pepe, Guerreiro - Andre Gomes (Eder ’83), William, Joao Moutinho, Quaresma (Joao Mario ’71) - Nani (Rafa Silva '89), Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos

Austria: Almer - Klein, Prodl, Hinteregger, Fuchs - Alaba (Schopf '65), Baumgartlinger, Ilsanker (Wimmer '87) - Harnik, Arnautovici - Sabitzer (Hinterseer '85). Selecţioner: Marcel Koller.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite