Ponor, ce retragere: Cătălina a luat trei medalii la ultimul ei concurs. A evoluat la peste 11.000 de kilometri de România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponor

La 26 de ani după ce a păşit pentru prima dată într-o sală de gimnastică, Cătălina Ponor (30 de ani) şi-a încheiat cariera.

Constănţeanca s-a retras, prima dată, în 2012, după care a revenit asupra deciziei şi s-a reapucat de gimnastică în 2015. De această dată însă, hotărârea ei e definitivă.

Ponor şi-a anunţat intenţia de a-şi încheia cariera, la 3 octombrie, exact înainte de Campionatul Mondial de la Montreal. Acolo, românca n-a reuşit să urce pe podium. A făcut-o, în schimb, acum, la Mexico City, în sala „Juan de la Barrera“, într-o gală internaţională de gimnastică.

Ponor a făcut spectacol şi a cucerit două medalii de aur la sol şi la bârnă şi un argint la individual.

De-a lungul carierei, românca a cucerit peste 20 de medalii în diferite competiţii, cele mai valoroase fiind cele cinci la Jocurile Olimpice. Ea a câştigat aurul cu echipa, la bârnă şi la sol la JO 2004, la Atena. Apoi, la Londra, în 2012, constănţeanca a câştigat un argint (sol) şi un bronz (la concursul pe echipe).

În acest an, cea mai importantă realizare pentru Ponor a fost faptul că a devenit campioană europeană chiar în România, competiţia fiind găzduită de Cluj.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Regina Ponor: Imagini fabuloase cu ultimul concurs al Cătălinei! Ce a primit în uralele mexicanilor din tribune

FOTO Mulţumim, Cătălina: Ce a spus Ponor după ultimul ei concurs în care a încântat şi a luat trei medalii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite