Polonezii au pierdut un titular: Rybus nu va evolua în meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rybus
Rybus

Fundaşul stânga Maciej Rybus va rata meciul pe care naţionala Poloniei îl va disputa cu România, în prelimariile CM din 2018.

Rybus a acuzat probleme la genunchi încă de la începutul sezonului. Fotbalistul s-a accidentat din nou în partida cu Juventus din Liga Campionilor. Rybus a ieşit de pe teren în minutul 70 al meciului de miercuri, de la Torino. El nu a evoluat în acest week-end, în partida din campionat, cu SC Bastia.

În preliminariile CM, Maciej Rybus a fost titular cu Armenia şi cu Kazahstan şi a intrat în minutul 74 în partida cu Danemarca.

Anticipând decizia medicilor după ce Rybus s-a prezentat la naţională, selecţionerul Adam Nawalka a convocat de luni un înlocuitor pentru el, pe Bartosz Bereszynski de la Legia Varşovia.

Nawalka a fost nevoit luni să renunţe şi la fundaşul Paul Dawidowicz de la VfL Bochum, tot din cauza unor probleme medicale. El a fost înlocuit cu Maciej Sadlock de la Wisla Cracovia, a notat agenţia news.ro.

Meciul România - Polonia va avea loc vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite