Plânge după Halep: Cum a catalogat şeful tenisului feminin absenţa Simonei de la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep s-a calificat pentru al 5-lea an consecutiv la WTA Finals, însă durerile de la spate i-au răpit şansa de a juca la Singapore.

Simona Halep ar fi fost principala favorită la câştigarea trofeului la Turneul Campioanelor, în condiţiile în care s-a calificat pentru această competiţie din postura de lider mondial, după cel mai bun sezon din carieră de până acum.

Din păcate, românca rămâne, deocamdată, cu finala jucată la Singapore în 2014, la prima participare, atunci când a fost învinsă de Serena Williams. 

Pe lângă faptul că WTA Finals a rămas fără favorita principală, absenţa Simonei Halep a fost o lovitură pentru competiţie şi din punct de vedere mediatic. Potrivit Digi Sport, preşedintele WTA, Micky Lawer, s-a plâns de faptul că românca n-a putut evolua la Singapore.

Ce a spus Micky Lawer?

*Absenţa Simonei Halep e, cu siguranţă, o pierdere uriaşă pentru Turneul Campioanelor. E pe locul 1 WTA, a dominat tenisul în mare măsură, a avut rezultate excepţionale în ultimii ani. Sperăm să se recupereze cât mai rapid şi o aşteptăm, din nou, la Turneul Campioanelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite