Plan diabolic: de ce Becali s-a dezlănţuit împotriva lui Rădoi, când şi cu cine a mai făcut aşa ceva şi ce a mărturisit ulterior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi (stânga) a fost forţat de Becali să plece de la Steaua
Hagi (stânga) a fost forţat de Becali să plece de la Steaua

Ceea ce se întâmplă, în acest weekend, la Steaua e, practic, un film în reluare. Patronul roş-albaştrilor a arătat şi acum opt ani că n-are milă de nimeni.

Mirel Rădoi a rămas, deocamdată, la Steaua, însă e clar că, în cazul în care echipa va rata accederea în grupele Ligii Europa, fostul mijlocaş va părăsi banca tehnică.

De altfel, el trăieşte acum calvarul de care a avut parte şi Gheorghe Hagi în 2007. „Regele“ a rezistat doar trei luni la Steaua şi, lovit constant de criticile lui Becali, a optat să demisioneze, chiar dacă calificase echipa în grupele Ligii Campionilor. Ulterior, latifundiarul a recunoscut că el l-a forţat pe Hagi să plece.

„Nu m-a surprins demisia lui Hagi. Mã gândeam cã poate sã facã un asemenea gest. Si eu l-am împins pe Hagi sã demisioneze, dar n-am fãcut-o intenţionat. La Steaua lucrezi sub presiune mereu, pentru cã trebuie sã ai performante. Hagi n-a avut susţinere din partea lui Dumnezeu. Toate ieşirile mele au dus la demisia lui. Cred cã e mai bine pentru Steaua cã Hagi a demisionat acum“, spunea Becali, în 2007.

Patronul să înţeleagă un lucru: trebuie să sprijini un antrenor în ceea ce gândeşte, că tu l-ai angajat. Sprijină-l! Hagi despre Becali  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite