Piţurcă nu se lasă intimidat de Mircea Sandu şi Anghel Iordănescu: „El e omul dracului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă joacă tare împotriva lui Mircea Sandu şi Anghel Iordănescu FOTO Reuters
Piţurcă joacă tare împotriva lui Mircea Sandu şi Anghel Iordănescu FOTO Reuters

Deşi Mircea Sandu l-a numit pe Anghel Iordănescu director tehnic în FRF cu scopul de a-l determina pe Victor Piţurcă să renunţe la echipa naţională, selecţionerul nu are de gând să se clintească de pe banca tehnică.

Mircea Sandu vrea să scape cât mai curând de Victor Piţurcă şi pentru aceasta i l-a pus şef la naţională pe Anghel Iordănescu (care a fost numit director tehnic al FRF). Însă, decizia "Naşului" l-a lăsat rece pe selecţioner, care n-are de gând să renunţe prea uşor la funcţia de selecţioner.

Mai mult decât atât, Mitică Dragomir, fost preşedinte al LPF, a dezvăluit că Piţurcă nu va pleca niciodată de bună voie, ştiind că are avea mulţi bani de câştigat dacă va fi dat afară. "Piţurcă are un contract semnat doar cu preşedintele FRF, are dialog doar cu preşedintele FRF. Aşa e în contract, el răspunde de rezultatele echipei naţionale. Piţurcă nu renunţă, că e baiat deştept, e omu' dracu'. Doar nu e schizofrenic, să îl lase pe altul să îi mănânce porţia din faţă", a comentat Dragomir la Dolce Sport.

Anghel Iordănescu a fost numit luni pe postul de director tehnic al FRF, urmând să se ocupe de loturile naţionale şi să decidă criteriile de selecţie pentru jucătorii de la prima reprezentativă. Imediat cum a aflat că Mircea Sandu i-a pus şef la naţională, Piţurcă a reacţionat, precizând că el nu va asculta niciodată de nimeni atâta timp cât va fi selecţioner.

Alegerile aduc schimbări majore la FRF

Alexandru Boc, fost vicepreşedinte al LPF, insinuează că după alegerile pentru şefia FRF, din luna martie, Piţurcă ar putea să-şi piardă postul de selecţioner: "Eu zic să aşteptăm alegerile de pe 5 martie, fiindcă se vor produce multe schimbări şi în organigrama Federaţiei, poate şi la echipa naţională. Vor mai apărea surprize, cu siguranţă", a spus Boc pentru Digi Sport.

CITIŢI ŞI:

Dumitru Dragomir a deconspirat motivul incredibil pentru care Anghel Iordănescu a fost numit director tehnic al FRF

Victor Piţurcă, în pragul unei crize de nervi când a aflat că Mircea Sandu i l-a pus şef pe Anghel Iordănescu

EXCLUSIV Olăroiu a refuzat, Iordănescu a acceptat: de ce Piţurcă e deja dat afară pe jumătate de la echipa naţională

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite