Phelps s-a „înecat“ în alcool: cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice a ajuns pe mâna poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Phelps
Michael Phelps

Americanul de 29 de ani se pregăteşte pentru o revenire spectaculoasă la Rio de Janeiro, în 2016, însă până atunci a ajuns subiect de ştiri din motive nedorite.

Michael Phelps e un atlet legendar, cu 22 de medalii cucerite la Jocurile Olimpice din 2004, 2008 şi 2012. Cel mai bun înotător al tuturor timpurilor, Phelps a avut, totuşi, şi momente în care a călcat pe bec.

În 2004, pe când avea 19 ani, a fost prins la volan sub înfluenţa băuturilor alcoolice, primind 18 luni de închisoare cu suspendare. În 2009, au apărut poze cu Phelps fumând marijuana, motiv pentru care Federaţia Americană de Înot l-a suspendat timp de trei luni.

Acum, când tocmai s-a întors în bazin, cucerind trei medalii de aur şi două de argint la concursurile la care a participat luna trecută, Phelps a dat-o iarăşi în bară.

Potrivit „USA Today“, americanul a ajuns, marţi, pe mâna poliţiştilor la primele ore ale dimineţii. Range Rover-ul alb al sportivului a fost oprit, deoarece Phelps conducea cu 135 de kilometri la oră într-o zonă în care limita de viteză era de 72 de kilometri la oră. În plus, autoturismul condus de Phelps a depăşit o altă maşină, acolo unde acest lucru era interzis.

Potrivit poliţiştilor, atunci când a fost oprit, Phelps a fost cooperant, însă aflat sub înfluenţa băuturilor alcoolice. N-a putut trece testele la care a fost supus de către poliţişti, iar acum riscă o nouă sancţiune din partea autorităţilor şi din partea Federaţiei Americane de Înot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite