Petrolul, egal fără goluri cu FC Braşov, într-un meci cu multe ocazii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gicu Grozav n-a reuşit să marcheze în poarta Braşovului. FOTO: Răzvan Păsărică
Gicu Grozav n-a reuşit să marcheze în poarta Braşovului. FOTO: Răzvan Păsărică

Petrolul - FC Braşov 0-0 / Într-o partidă din etapa a treia din Liga I, Petrolul şi FC Braşov au încheiat fără goluri, deşi au fost destule faze de poartă. Ambele echipe au nimerit bara, în total, de cinci ori!

După egalul cu Vitesse (1-1), de la Ploieşti, Petrolul a primit-o pe "Ilie Oană" pe FC Braşov, într-un meci din etapa a treia din Liga I. 

Contra a început cu gândul mai mult la returul dificil din Olanda, din preliminariile Ligii Europa, şi i-a lăsat pe bancă pe Alcenat, Boudjemaa, Hamza şi Hoban. "Lupii galbeni" au plecat însă foarte bine şi au irosit două ocazii mari în startul partidei. 

Mai întâi, Grozav n-a ajuns la întâlnirea cu balonul (3), în faţa porţii goale, din 6 metri, la centrarea lui Priso, apoi Camara a ţintit bara (13). Petrolul a dominat, în partea secundă Contra i-a trimis pe teren şi pe Hamza şi Boudjemaa, iar Mustivar a nimerit şi el bara (61).

Oaspeţii puteau da şi ei lovitura, dar Mateiu şi-a trecut în cont o bară (58), iar Vagner a şutat doar în Pecanha (70), scăpat singur cu goalkeeper-ul brazilian. Ultima ocazie, tot o bară, transversală, i-a aparţinut lui Boudjemaa (85)!

Un meci spectaculos, cu multe ocazii, dar în care la final tabela a rămas neschimbată.

Pentru Petrolul urmează acum partida decisivă cu Vitesse, joi, la Arnhem, din manşa secundă a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Europa. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite