Petrolul confirmă discuţiile cu Mutu: „Contra s-a înţeles cu el. A zis că vine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi Contra sunt buni prieteni
Mutu şi Contra sunt buni prieteni

Vestea că Adrian Mutu va reveni în fotbalul românesc a părut la început o utopie, dar se pare că există destul adevăr în ea.

Dan Capră, proprietarul clubului Petrolul, a declarat că discuţiile sunt avansate în acest sens. "Am avut mai multe convorbiri cu Adrian Mutu şi există în acest moment un acord ferm al jucătorului ca, din retur, să joace la Petrolul. Mai mult decât atât, pot să vă spun că oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer", a declarat oficialul Petrolului pentru Jurnalul Prahovean, el precizând apoi la Dolce Sport că "Mutu a fost convins de Cosmin Contra să vină la Ploieşti". 

Antrenorul "lupilor galbeni" a confirmat şi el discuţiile cu Mutu. "Este adevărat, în urmă cu ceva vreme am avut o discuţie pe această temă cu Adrian, dar el mi-a spus că trebuie să-şi rezolve problemele cu Ajaccio", a spus antrenorul Petrolului, pentru telegrama.ro.

"Cum se ştie, el mai are 18 de luni de contract cu francezii. Aşa încât a rămas ca Mutu să încerce să poată descurca situaţia, pentru că Petrolul îl aşteaptă. Vă imaginaţi ce lovitură ar da echipa noastră prin venirea lui", a mai spus Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite