Petkovic e „şeriful“: Nemţoaica a câştigat „Winners Open“, la Cluj. Cât valorează victoria ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Petkovic
Andrea Petkovic

Andrea Petkovic (33 de ani) a ajuns în România din postura de a doua favorită, după Alize Cornet (31 de ani, 59 WTA). Dacă franţuzoaica a părăsit competiţia după primul meci, în schimb, sportiva de 33 de ani a mers până la capăt, ridicând trofeul deasupra capului.

Egipteanca Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA) a avut un parcurs de vis, la „Winners Open“, ajungând în finalele probelor de simplu şi de dublu! Din păcate pentru ea, Mayar va părăsi România cu mâna goală.

Mai întâi, sâmbătă, în ultimul act al probei de dublu, Sherif şi partenera ei, Katarzyna Piter, au fost învinse de cuplul format din Dzalamidze / Juvan, scor 3-6, 4-6. 

Apoi, astăzi, Şerif a pierdut şi finala de simplu. În duelul cu Andrea Petkovic, egipteanca a fost învinsă, fără drept de apel, scor 1-6, 1-6. Meciul a durat 62 de minute.

Pentru triumful ei, la Cluj, Petkovic va încasa suma de 30.000 de dolari. Şi va urca până pe locul 68 WTA, începând de luni. Şi Mayar Sherif va avea o ascensiune importantă în noul clasament mondial, urmând să ajungă până pe 97 WTA, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera ei de până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite