Performanţă pe burta goală. Antrenorii lotului naţional de gimnastică nu-şi iau salariile la timp nici măcar în an olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul tineretului şi Sportului este acuzat pentru faptul că nici măcar în an olimpic nu e în stare să achite salariile la timp.

Ioan Suciu, antrenorul coordonator al lotului naţional de gimnastică masculină, Ioan Suciu, spune că salariile nu sunt plătite la timp. "Indemnizaţiile de la MTS nu au mai venit la antrenorii din colectivul tehnic din luna februarie. Pe 30 martie s-au primit banii pe luna ianuarie. E greu sa mergi la luptă cu oameni nemulţumiţi şi asta nu e normal. E un sistem şi un proces greoi, care măcar în an olimpic trebuia să funcţioneze ca la carte, sau cel puţin mâna asta de sportivi să fie cât de cât protejată, pentru că se va stinge şi asta până la urmă. Toţi muncim să aducem medalii României, dar ar trebui să fim mai apropiaţi, mai oneşti şi mai deschişi. Noi avem doi calificati, al doilea nenominal, dar avem doi sportivi calificati la JO si mi se pare ca au fost scăpate anumite lucruri. Nimeni nu ne-a contactat de la COSR. Ar fi important, in an olimpic, sa te simti un pic mai protejat", a spus Suciu pentru Agerpres.

Atât lotul masculin cât şi cel feminin vor concura între 16 şi 18 aprilie la turneul preolimpic de calificare la Rio de Janeiro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite