FOTO Pellegrini despre calificarea Borussiei: „E o înfrângere crudă, dar ne-a eliminat echipa cu cel mai frumos fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Champions League FOTO Reuters
Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Champions League FOTO Reuters

Borussia Dortmund - Malaga / Borussia Dortmund s-a calificat în penultimul act din Champions League, după ce s-a impus marţi în faţa echipei Malaga cu scorul de 3-2.

Manuel Pellegrini, tehnicianul lui Malaga a dat dovadă de fair-play la finalul meciului pierdut de echipa sa: „Se poate spune că este o înfrângere crudă, dar am făcut un joc foarte bun. E dureros, deoarece am jucat foarte bine, însă ne-a eliminat echipa cu cel mai frumos fotbal din Europa, iar meritul nostru este că i-am făcut că la finalul partidei să renunţe la stilul lor şi să arunce baloanele înalte în careu. Trebuie să ne felicităm adversarul pentru această calificare“.

Borussia Dortmund a învins marţi Malaga cu scorul de 3-2, golurile calificării fiind înscrise în minutele 90+1' şi 90+3, după ce meciul din tur se încheiase cu o remiză albă. Echipa din Bundesliga a oferit spectacol atât pe teren, cât şi în tribune, unde susţinătorii nemţilor au realizat o coregrafie deosebită, cu mesajul „În căutarea unor trofee pierdute“. În celălalt meci al serii, Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League, cu toate că fost învinsă la Istanbul (3-2), având avantajul rezultatului din tur (3-0). Tragerea la sorţi a semifinalelor este programată vineri, pe 12 aprilie.

borussia dortmund coregrafie foto reuters
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite