Pele îşi linişteşte admiratorii şi dezminte informaţiile apărute în presă: „Sunt bine, nu am nimic grav!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Fostul mare fotbalist brazilian a postat pe Twitter un mesaj prin care îi informează pe admiratorii săi că este bine şi că nu are nimic grav, după ce presa din toată lumea a anunţat că se află în stare critică la secţia de terapie intensivă a unui spital din Brazilia.

Fostul fotbalist brazilian Pele a fost internat săptămâna aceasta într-un spital din Brazilia, diagnosticul fixat de medici fiind apariţia unor calculi renali. Deşi părea că viaţa nu-i va fi pusă în pericol, în ultimele zile presa internaţională a publicat mai multe articole prin care a informat că starea lui Pele s-ar fi înrăutăţit.

Fostul jucător brazilian a dezminţit, însă, acest afirmaţii, publicând pe Twitter un mesaj prin care şi-a liniştit admiratorii. " Salutări tuturor. Vreau să vă spun că sunt bine. Sunt fericit pentru că am parte de dragostea şi sprijinul vostru. Mulţumesc lui Dumnezeu nu am nimic grav", a scris Pele, precizând că-şi va petrece sărbătorile alături de familie, înainte de a începe noul an, în care are numeroase călătorii programate, informează Mediafax, citând AFP.

Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo a anunţat că starea de sănătate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infecţii urinare, s-a înrăutăţit şi că fostul internaţional brazilian a fost mutat într-o unitate de terapie intensivă. Pele a negat recent că ar fi fost la terapie intensivă: "Nu am fost plasat la terapie intensivă, ci am fost mutat într-o cameră specială doar din motive legate de intimitate", a mai afirmat Pele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite