Pandurii, lider în Liga I, după un succes în prelungiri cu Oţelul, 2-1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la Pandurii se bucură după un succes obţinut in extremis
Jucătorii de la Pandurii se bucură după un succes obţinut in extremis

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi 2-1 / Echipa lui Pustai s-a resimţit după meciurile din ultimele săptămâni, din cupele europene. Gorjenii au fost conduşi la pauză, dar au revenit în partea secundă, golul victoriei fiind reuşit în prelungiri, de Matulevicius.

Lupta pe două fronturi, în Liga I şi în cupele europene, este destul de grea pentru echipele de la noi. După ce Petrolul n-a reuşit să câştige o partidă în care pleca drept favorită clară, cu FC Braşov, Pandurii a avut şi ea destul emoţii în faţa Oţelului. 

La fel ca şi Contra, Pustai şi-a menajat şi el mai mulţi titulari. Cu doar patru titulari care au jucat împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv, şi, mai ales, fără starul Eric şi fără golgheterul Matuleviciu, rezervele celor de la Pandurii s-au resimţit din cauza lipsei de omogenitate. 

În prima repriză Oţelul a fost mai incisivă, iar Astafei a deschis scorul, din centrarea lui Iorga (21). 

Gorjenii au început însă excelent partea secundă, Paraskevas a reuşit egalarea (48), cu o reluare din apropiere, după un carambol, iar gazdele au continuat să preseze. 

Presiunea la poarta lui Brăneţ a crescut şi mai mult odată cu intrările lui Eric (62) şi Matulevicius (63). Victoria Pandurilor a venit în prelungiri, după o fază la care cei doi au şi contribuit. Eric a executat o lovitură liberă, iar Matulevicius a şters balonul cu capul şi l-a învins pe Brăneţ (90+1). 

Oţelul s-a aruncat în atac, iar pe o contră acelaşi Matulevicius putea reuşi dubla, dar a nimerit doar transversala. 

Cu şapte puncte din trei etape, Pandurii a urcat pe prima poziţie în Liga I, proftând şi de faptul că Steaua are deja două restanţe din trei etape. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite