Cristi Pustai: „E greu de crezut că am putea domina jocul cu Fiorentina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai, antrenorul de la Pandurii Târgu Jiu FOTO Rpressport
Cristi Pustai, antrenorul de la Pandurii Târgu Jiu FOTO Rpressport

Pandurii Târgu Jiu va întâlni joi Fiorentina, pe teren propriu, în cadrul etapei a patra din Grupa E Europa League. Partida se va juca începând cu ora 20.00, pe Cluj Arena.

Tehnicianul echipei, Cristi Pustai a susţinut miercuri conferinţa de presă dinaintea confruntării dintre Pandurii şi Fiorentina.

...despre meci: „E greu să apreciez că într-un meci cu o echipă ca Fiorentina, care în două săptămâni de când ne uităm noi mai atent la ei au câştigat şi cu Juventus şi cu Milan, am putea să dominăm noi jocul şi să facem foarte puţine greşeli. E foarte important să eliminăm greşelile neforţate de adversar. Celelalte vin dintr-o diferenţă evidentă între Pandurii Târgu Jiu şi Fiorentina. Era normal ca Fiorentina să vină cu jucători care au mai puţine minute jucate, pentru că sunt calificaţi şi în plus duc o luptă aprigă în campionat“.

...despre obiectivul echipei: „Teoretic, am mai avea şanse la locul doi, însă sunt foarte, foarte mici. Trebuie să vedem ce se întâmplă şi la Dnepr. Orice punct obţinut cu Fiorentina ar fi doar un bonus, dar dacă facem calcule uşoare, ne vom da seama ce şanse avem după meci. Acum se poate spune că teoretic mai avem şanse să mergem mai departe. Important ar fi mai mult să obţinem puncte pentru coeficientul de ţară, dar şi pentru noi, la prima reprezentare în Europa League, ar fi onorant să terminăm pe locul trei“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite