Pancu s-a enervat cumplit din cauza lui Dumitru Dragomir: „Păi, o fosilă ca mine aduce 50.000 de oameni în tribune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu, unul dintre cei mai respectaţi fotbalişti din istoria Rapidului, a luat foc când a auzit cum a caracterizat acesta derbyul dintre CSA Steaua şi Academica Rapid.

Acesta a spus că meciul din Liga 4 va fi doar un ”foc de paie” şi că cei prezenţi pe ”Arena Naţională” vor vedea ”fosile şi nu valori fotbalistice”.

”Ce a făcut domnul Dragomir nu se face. Este o declaraţie tristă, chiar tragică aş putea spune pentru fotbal. Practic, un om care a condus fotbalul românesc atâţia ani a transmis un mesaj public prin care le-a cerut oamenilor să nu vină la stadion. Păi, unde să se ducă, la Bistriţa-Ceahlăul? Mă face pe mine fosilă? Păi, o fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori în 2018, dânsul nu ştiu dacă atrage patru suporteri pe stadion”, a reacţionat Pancu, extrem de virulent, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Steaua - Rapid va fi sâmbătă, de la ora 19:45, în direct şi în exclusivitate la Digi Sport 1.

Pancu s-a calmat cu greu, dar a continuat să-i dea peste nas lui Dragomir. ”Nu se face asa ceva niciodată! Fotbalul înseamnă inimă, pasiune, ataşament. În plus, unde sunt suporteri vin şi banii şi sponsorii, interesul creşte”, a mai spus Pancu, la Digi Sport.

”Nu va însemna nimic dacă vor veni mulţi fani. Şi la Rangers, în Liga a 4-a din Scoţia, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, îşi dă seama că nu are ce să vadă şi pleacă. Nu va mai veni nimeni. Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbalişti care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri”, a fost declaraţia pe care Dumitru Dragomir a acordat-o la Pro X şi care l-a scos din sărite pe Pancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite