Opinia Simonei Halep despre dopajul din tenis: "Am fost şi eu uluită de unele lucruri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendarea Mariei Şarapova, din cauza dopajului, ridică multe semne de întrebare în tenisul mondial actual, atât la feminin cât şi la masculin.

Primul care a tras un semnal de alarmă a fost elveţianul Roger Federrer, care a cerut în repetate rânduri controale anti-doping mai multe şi mai riguroase la competiţii. Chiar şi Simona Halep s-a arătat mirată de performanţele fizice ale unor rivale de-ale ei. 

"Am fost şi eu uluită de unele lucruri. Sunt sportivi care mă uimesc fizic. Sunt sportivi care aleargă foarte, foarte mult. Eu sînt acolo, în centrul lor, şi mă uit la mine: alerg două, trei ore, dar mai mult nu pot, iar alţii pot să alerge şi cinci sau şase ore, ceea ce mi se pare foarte mult. Dar poate au muncit mult mai mult ca mine şi poate au ajuns în mod natural să facă acest efort", a spus Simona Halep în luna ianuarie la emisiunea Garantat 100% de la TVR 1.

Maria Şarapova este singura jucătoare de top care n-a pierdut niciodată în faţa Simonei Halep, scorul întâlnirilor directe fiind 6-1 pentru rusoaică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite