Primele reacţii după dezastrul Oltchimului. Mentalitate românească sau ghinion? „S-a întâmplat ce se întâmplă de obicei“, spune Tadici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Gyor a fost învinsă, în premieră, în acest sezon al cupelor europene, după 13 victorii în 13 meciuri, însă va juca finala Ligii Campionilor.

La câteva minute după terminarea meciului Gyor – Oltchim, Gheorghe Tadici, încă afectat de cele întâmplate, a încercat să explice de ce vâlcencele au fost eliminate.

„S-a întâmplat ce se întâmplă de obicei. Din păcate, n-am putut să gestionăm avantajul. N-am crezut în nicio secundă din ultimele cinci minute că nu ne vom califica. Aveam 24 – 19!“, a declarat Tadici la sport.ro.

Acesta ştie unde s-a pierdut, de fapt, calificarea. „Dacă jucam, la Bucureşti, cum am jucat în retur, acum eram fericiţi. Mi-a plăcut mult faza de apărare, toate jucătoarele au fost bine angajate. Ne-a ajutat mult şi Navarro. A scos tot ce a fost de scos de la semiînălţime în jos“, a continuat tehnicianul.

Tadici e de părere că Oltchim a ratat un moment crucial: „Sper ca acest meci să nu aibă repercusiuni asupra clubului. Nu ştiu dacă sunt adevărate zvonurile care indică despărţirea de anumite jucătoare. Anul viitor, se anunţă 6-7 formaţii foarte puternice, cum ar fi Metz, Vardar, Krim. Din păcate, a fost ultimul an când am fi putut să ajungem în finala Ligii Campionilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite