Oltchim - Győr. Luminiţa Huţupan: „Totul depinde de forma din ziua meciului şi de jocul colectiv“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Huţupan, fostă jucătoare de handbal FOTO Florin Ardelean
Luminiţa Huţupan, fostă jucătoare de handbal FOTO Florin Ardelean

Oltchim - Győr / Fostul goalkeeper al campioanei Oltchim, Luminiţa Huţupan, este încrezătoare în şansele vâlcencelor pentru calificarea în ultimul act al competiţiei Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cu o zi înainte de prima manşă a semifinalelelor din Liga Campionilor, Luminiţa Huţupan a acordat un interviu pnetru Mediafax în care a prefaţat confruntarea dintre Oltchim şi Győr: „Vor fi două meciuri grele, între echipe foarte puternice. Să nu uităm că în semifinale au rămas cele mai bune patru echipe din Europa. Totul va depinde de forma din ziua meciului şi de jocul colectiv. Nu pot vorbi de o favorită. Győr este o echipă bună, dar nu invincibilă. Oltchim poate surprinde, fiindcă are jucătoare noi“. 

Cei 5.000 de spectatori aşteptaţi la Sala Polivalentă vor face diferenţa, în opinia fostei handbaliste: „Va conta mult dacă suporterii vor face atmosfera din sala de la Vâlcea. Vreau să fac un apel la fanii care merg la meci, să nu facă doar act de prezenţă, ci să le susţină pe fete din primul şi până în ultimul minut. Le vor da curaj, iar ele ar putea să-i răsplătească cu o victorie la 4-5 goluri, care ar bucura pe toată lumea. La Bucureşti va fi şi galeria Oltchimului şi am încredere că vor fi motivaţi toţi spectatorii când vor vedea coregrafia şi încurajările vâlcenilor“, a conchis Huţupan. Partida Oltchim - Győr se va disputa la Sala Polivalentă, începând cu ora 18.00 şi va fi transmisă de DigiSport. Returul se va juca la Veszprém, în data de 11 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite