Oltchim - Győr. Un oficial al vâlcencelor „Există pericolul major ca echipa să se desfiinţeze dacă nu ajunge în finală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Curea, una dintre jucătoarele lui Oltchim FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Iulia Curea, una dintre jucătoarele lui Oltchim FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Oltchim - Győr / Oltchim a pierdut prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor (22-24), disputată sâmbătă la Sala Polivalentă. Pe lângă presiunea rezulatului din retur se adaugă şi cea financiară, echipa vâlceană fiind în pericol să se desfiinţeze dacă nu reuşeşte calificarea în ultimul act al competiţiei.

Preşedintele de onoare al echipei Oltchim, Ioan Gavrilescu, recunoaşte că gruparea de handbal este în pericol să se desfiinţeze „Este un rezultat la care nu mă aşteptam. Eu am spus înainte de meci că Vâlcea va câştiga ambele partide, sunt decepţionat de felul în care s-a jucat, în special în primul sfert de oră. S-au făcut multe greşeli, care nu sunt permise la acest nivel. 

A fost un rezultat mult sub aşteptările conducerii. Ar fi trebuit să câştige la o diferenţă care să îţi dea speranţe în retur. Fiind român şi preşedinte de onoare al acestui club mai trag speranţe, chiar dacă ele sunt destul de mici. Din păcate, riscul ca Oltchim să se desfiinţeze este mult mai mare dacă nu fucăm finala“. Cea de-a doua manşă a semifinalei Ligii Campionilor se va juca pe 11 aprilie, la Veszprém.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite