Oficialii lui Poli Iaşi se tem de efectele amânării Ligii I: „Fără drepturile TV, cluburile luptă cu falimentul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprirea meciurilor din Liga I ar putea afecta financiar cluburile
Oprirea meciurilor din Liga I ar putea afecta financiar cluburile

Conducerea echipei Poli Iaşi a declarat că amânarea meciurilor din Liga I ar putea avea un efect major asupra cluburilor, care ar întâmpina dificultăţi financiare, în lipsa banilor din drepturile TV.

Anunţul a fost făcut prin vocea lui Ciprian Paraschiv, preşedintele clubului: „În acest moment, totul e în regulă. Mircea Rednic a fost puţin răcit, dar a fost o răceală normală. A făcut saună, după un antrenament şi a ieşit cu părul ud. Totul e în regulă, însă. Nu ştiu cum se va proceda. Aşteptăm indicaţii. Nu trebuie să ignorăm nici opinia jucătorilor, e posibil să nu dorească să se antreneze. Sunt unii jucători străini, ale căror familii sunt îngrijorate. Nu am nicio previziune despre cum vor evolua lucrurile. Cert e că fără drepturile TV, multe echipe se vor lupta cu falimentul”, a comentat oficialul, potrivit „Gazeta Sporturilor”. 

Reamintim că Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice până pe 31 martie, inclusiv meciurile din Liga 1, ca măsură de prevenire a extinderii coronavirusului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite