Oaspeţi de cinci stele pentru dinamovişti: Negoiţă a urmărit jocul alături de omul care poate antrena echipa din sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone a vorbit cu Negoiţă despre jocul lui Dinamo. CAPTURĂ: digisport.ro
Andone a vorbit cu Negoiţă despre jocul lui Dinamo. CAPTURĂ: digisport.ro

Partida cu Universitatea Cluj a adus multe VIP-uri pe „Arena Naţională“, acolo unde s-a înregistrat şi un record pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“.

18.631 de spectatori au urmărit meciul Dinamo - Universitatea Cluj, aceasta fiind cea mai mare asistenţă din acest sezon la o partidă a „câinilor“. Precedentul record fusese stabilit la confruntarea Dinamo - Astra, la 31 martie, atunci când 17.654 de oameni au venit la meci.

Dincolo de numărul mare de spectatori, în sectorul rezervat VIP-urilor s-au aflat nume mari. Gheorghe Hagi şi Gică Popescu au fost însoţiţi de scouteri de la cluburi importante. „A fost un scouter de la Chelsea şi unul de la Juventus, aşa mi-a spus Hagi“, a dezvăluit Ionuţ Negoiţă.

Acţionarul roş-albilor a urmărit jocul alături de Ioan Andone, tehnicianul care poate reveni în „Ştefan cel Mare“ din sezonul viitor, mai ales dacă Dinamo va rata participarea în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite