O moarte neaşteptată. S-a stins unul dintre eroii calificării memorabile obţinute de Poli Timişoara în faţa celor de la Atlético Madrid, în Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe data de 19 septembrie 1990, Poli Timişoara obţinea una din cele mai importante victorii din istoria ei, învingând cu 2-0 puternica echipă Atlético Madrid. În retur, spaniolii au câştigat doar cu 1-0, aşa că alb-violeţii s-au calificat în turul al doilea al Cupei UEFA.

Fostul fotbalist al Politehnicii Timişoara Adrian Stoicov a încetat din viaţă miercuri, la 49 de ani, în urma unei scurte, dar grave suferinţe, a anunţat clubul bănăţean. Adrian Stoicov, fundaş stânga, a fost unul dintre componenţii de bază ai echipei Poli din anii 80-90, atunci când formaţia ”alb-violetă” a eliminat Atletico Madrid, a remizat cu Real Madrid şi a ajuns, în 1992, în finala Cupei României. Ulterior, Adrian Stoicov a fost antrenor secund şi antrenor de copii şi juniori la Politehnica Timişoara. 

"Din 2012 încoace, a activat ca antrenor secund la ACS Poli, iar apoi a făcut parte ca tehnician la diferite grupe de vârstă în cadrul Centrului de Copii şi Juniori. Odihneşte-te în pace, Bulgarule! Nu te vom uita niciodată!", a scris Poli pe site-ul oficial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite