"Numai Dumnezeu ne mai poate califica!" Patronul Stelei are un remarcat dar şi doi fotbalişti pe care îi face praf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali nu mai e atât de optimist pe cât se declara înaintea meciului de la Amsterdam şi pare conştient de faptul că Ajax este o formaţie mai puternică decât Steaua.

Finanţatorul Stelei a avut la finalul meciului de la Amsterdam un discurs de om resemnat: "Se observă că n-avem meciuri în picioare. Ajax a avut o posesie bună şi s-a văzut că are jucători tehnici. Asta e, sperăm la o minune în retur. Am mai reuşit una, acum 8 ani, cu Valencia, poate se mai întâmplă o dată. Nu contează că nu vor juca Bourceanu şi Pintilii pentru că de acum încolo, numai Dumnezeu ne mai califică", a spus Becali la gsptv. 

"Adi Popa a fost demenţial"

Tot el a continuat:"Chiar şi fără meciuri în picioare, în partea a doua am jucat altceva. Sigur, nu prea are relevanţă căci nici ei nu prea mai forţau la momentul ăla. Totuşi, ne-am creat ocazii, iar Adi Popa a fost senzaţie, demenţial, cel mai bun de pe teren, nu numai de la Steaua! Păi, fundaşul lor stânga, după meci, cred că a ajuns la spital, era ameţit total, l-a distrus! Nu-mi dau seama de ce a fost scos, poate că obosise". 

"Rocha şi Nikolici, slabi de tot"

Becali nu i-a uitat însă pe clienţii lui obişnuiţi, pe care i-a făcut praf: "E regretabil că n-am înscris. Puteam să o facem, însă Rocha, în loc să şuteze, a stat să treacă trenul! Nu l-aţi văzut? Parcă şi-a rupt piciorul! Bine, nici Nikolici n-a fost mai bun. N-a venit cu adversarul la primul gol. Eu ştiu că atacantul trebuie să coboare cu fundaşul advers. Ce să facă şi Chiricheş? A încercat să-l acopere, nu el e de vină"

Ajax- Steaua s-a terminat 2-0, iar returul e programat joia viitoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite