Nimeni nu se aştepta la asta! Ce s-a întâmplat cu jucătoarea de tenis care a chinuit-o cel mai mult pe Simona Halep în 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lauren Davis
Lauren Davis

Simona Halep a avut parte de câteva meciuri memorabile în 2018, care îi vor marca întreaga carieră profesionistă.

Unul dintre ele este cel de la Australian Open, din turul al treilea, disputat împotriva americancei Lauren Davis. Simona s-a impus atunci extrem de greu cu un uluitor 4-6, 6-4, 15-13, după trei ore şi 45 de minute de joc. Davis a avut atunci trei mingi de meci, la scorul de 11-10 dar Simona a întors partida şi până la urmă a câştigat. 

Lauren Davis se afla la vremea respectivă pe locul 76 în lume, şi nici nu anticipa ce se va întâmpla în cariera ei. Pe 20 ianuarie 2018 pentru Lauren a început coşmarul. 

Ea nu a mai câştigat niciun meci în circuitul WTA la turneele la care a mai participat. Singurele victorii pe care le-a mai obţinut au venit la nişte turnee ITF, la care Lauren Davis a luat startul. Lipsa ei de rezultate a trimis-o până pe locul 174 în lume, de unde îi va fi foarte greu să mai ajungă pe tabloul principal al turneelor.

În tot acest an, Lauren Davis a câştigat 207.000 de dolari, dintre care 108.000 de dolari au venit în urma evoluţiei de la Australian Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite