Nicolae Lupescu, omagiat de rapidişti la meciul cu AS Termo, din liga a patra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Rămas bun, campionule!“
„Rămas bun, campionule!“

Nicolae Lupescu, tatăl lui Ionuţ Lupescu şi fost internaţional, care a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 76 de ani, a fost omagiat la meciul dintre Rapid şi AS Termo, disputat vineri seară, pe stadionul Dinamo, în etapa secundă a ligii a patra.

La jocul câştigat de Rapid în deplasare, cu scorul de 2-0, au asistat aproximativ 2.000 de suporteri.

Jucătorii au intrat pe teren cu un banner în memoria fostului fotbalist, iar galeria rapidistă a afişat două bannere: “Rămas bun, Campionule” şi “Culae Lupescu 1940-2017”.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Nicolae Lupescu. Pe parcursul partidei pe tabela de marcaj au rulat imagini cu Lupescu.

Nicolae Lupescu s-a născut la 17 decembrie 1940, la Bucureşti. A început fotbalul la Flacăra Bucureşti, a jucat la Olimpia Bucureşti, dar cea mai mare parte a carierei şi-a desfăşurat-o la Rapid Bucureşti (1962-1972). Ultima echipă la care a evoluat a fost formaţia austriacă Admira Wacker (1972-1976). La echipa naţională, Lupescu a avut 21 de prezenţe şi a marcat două goluri. Cu Rapid, "Culae" Lupescu a câştigat titlul în sezonul 1966/1967 şi Cupa României în 1972. El a participat cu naţionala României la Cupa Mondială din Mexic, din 1970. Ca antrenor, a pregătit echipa Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite