Nicolae Dică s-a lăsat de fotbal pentru a fi “secund” la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Dică, ultima oară jucător la Viitorul lui Hagi, a decis să renunţe la cariera de fotbalist pentru a începe meseria de antrenor. Fostul atacant al Stelei a acceptat poziţia de secund al lui Constantin Gâlcă la Steaua, postură în care se regăseşte şi Laurenţiu Roşu.

Dică (34 de ani) a debutat în Liga I la FC Argeş, în anul 2000, şi a mai jucat la Steaua, Catania, Iraklis, Manisaspor, Mioveni şi Viitorul. Cele mai mari performanţe au venit în perioada Steaua, echipă alături de care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA şi a câştigat două campioante, o Cupă a României şi o Supercupă. Dică are şi 32 de meciuri în tricoul României, pentru care a marcat de 9 ori.
“Mă întorc la clubul la care am obţinut cele mai mari performanţe. Încep o nouă viaţă, cea de antrneor, şi îi mulţumesc lui Constantin Gâlcă pentru şansa oferită. Suporterilor le promit că vom rămâne pe drumul performanţei, vom câştiga din nou titlul”, a spus Dică.
Jucătorii Stelei merg vineri la INMS pentru vizita medicală, sâmbătă e programat un antrenament pe stadionul “Steaua”, iar duminică vor pleca în Italia pentru primul cantonament.

Amicalele Stelei
15-27 iunie – turneu Italia
23 iunie Steaua – FC Chiasso
25 iunie Steaua – FC Lugano
29 iunie – 8 iulie - turneu Anglia
1 iulie Steaua – Ludogorets
3 iulie Steaua – Anderlecht
5 iulie Steaua – Oldham
7 iulie Steaua – AEL Limassol

REACŢIA LUI ADRIAN CRISTEA ÎN LITIGIUL CU STEAUA: AU ÎNCERCAT SĂ MĂ PĂCĂLEASCĂ
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite