Niciun rus nu va participa la Jocurile Paralimpice: „E o decizie cinică!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimitri Medvedev
Dimitri Medvedev

Niciun sportiv rus nu va participa la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, programate în perioada 7-18 septembrie, a anunţat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

În 7 august, Comitetul Internaţional Paralimpic anunţase că Rusia a fost exclusă de la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, în urma scandalurilor de dopaj organizat. Comitetul Paralimpic Rus a făcut apel, însă acesta a fost respins, marţi, de TAS. La Jocurile Olimpice, încheiate duminică, Rusia a avut o delegaţie mai mică, după suspendarea mai multor sportivi al căror nume a apărut în raportul McLaren. Pentru Jocurile Paralimpice, Rusia urma să aibă o delegaţie de 267 de sportivi, la 18 discipline, relata News.ro. 

Premierul rus Dimitri Medvedev a declarat că excluderea sportivilor ruşi de la Jocurile Paralimpice este o decizie cinică. "Excluderea sportivilor noştri de la Jocurile Paralimpice este o decizie cinică, motivată de dorinţa de a scăpa de rivali importanţi", a scris premierul rus pe contul său de Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite