Nici Chiricheş, nici Rusescu. Foştii stelişti nu au prins nici etapa aceasta loturile lui Tottenham, respectiv Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş (stânga) şi Raul Rusescu, foşti jucători ai Stelei FOTO Răzvan Păsărică
Vlad Chiricheş (stânga) şi Raul Rusescu, foşti jucători ai Stelei FOTO Răzvan Păsărică

Vlad Chiricheş, jucător legitimat la Tottenham Hotspur, şi Raul Rusescu, fotbalist al echipei FC Sevilla nu au prins loturile echipelor lor nici de această dată.

În cazul fundaşului Vlad Chiricheş, situaţia la echipa engleză este dificilă din cauza faptului că nu are încă permis de muncă pentru Marea Britanie. În aceste condiţii, fostul stelist nu figurează în lotul lui Tottenham pentru meciul cu Norwich de sâmbătă, din etapa a patra Premier League. Astfel, fotbalistul achiziţionat de londonezi în schimbul a 9,5 milioane de euro îşi întârzie debutul în primul eşalon englez.

Nici Raul Rusescu nu are mai mult noroc la FC Sevilla, în cazul atacantului problema făcând referire la greutatea acestuia. După ce antrenorul andaluzilor, Unai Emery a comentat forma fizică necorespunzătoare a fostului jucător roş-albastru, Rusescu a început şedinţe suplimentare de pregătire fizică. În ciuda faptului că vârful s-a „subţiat“ vizibil, debutul său în primul eşalon spaniol întârzie şi nu va fi nici în meciul cu FC Barcelona, din etapa a patra Primera División.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite