Neagu şi-a scos ghipsul şi a început deja recuperarea. Foto inedit şi un mesaj care ne dezvăluie prin ce trece cu adevărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
neagu

Cea mai bună handbalistă a României, Crstina Neagu, operată miercuri la o clinică privată din Belgia, a început exerciţiile de recuperare,

Handbalista a postat pe contul personal de Faceebook o fotografie în care apare fără ghips şi în care efectuează exerciţii specifice cu ajutorul unei faşe elastice.

"M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu toată forţa spre revenire! Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin!", a scris ea pe reţeaua e socializare. Cristina a folosit şi două cuvinte cheie în limba engleză, #unstoppable (de neoprit) şi #iwillbeback (mă vo întoarce), care sugereze că starea sa psihică este la cote înalte.

Jucătoarea a suferit o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European din Franţa. Operaţia de miercuri a fost a treia majoră din cariera sa, cea mai gravă fiind la umărul drept,  o accientare în urma căreia a stat departe de teren un an şi jumătate.

Dacă totul merge bine, ea va reveni pe teren peste aproximativ 6 luni.

neagu recuperare
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite