Naomi Osaka s-a retras înaintea meciului din semifinale de la Stuttgart. Motivul pentru care a abandonat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul WTA, Naomi Osaka, s-a retras, sâmbătă, de la turneul de la Stuttgart, înaintea meciului cu Anett Kontaveit, din semifinalele competiţiei

Motivul invocat de numărul 1 mondial este o leziune la muschii abdomenului. “Îmi pare foarte rău că nu pot juca în semifinale. Din nefericire m-am accidentat ieri şi am aşteptat până astăzi să văd dacă sunt mai bine. Din păcate, nu sunt. Nu cred că aş putea servi. Este o contractură abdominală, ceva cu care m-am confruntat deja în trecut. Din această cauză ştiu exact despre ce gen de accidentare este vorba şi cum trebuie să mă tratezÎmi pare foarte rău şi sper să vă revăd la anul”, a declarat Naomi Osaka la Stuttgart, potrivit Reuters.

Vineri, Naomi Osaka a învins-o în sferturile de finală pe croata Donna Vekic, scor 6-3, 4-6, 7-6 (4), în două ore şi 18 minute, meci la care, în setul trei, japoneza a revenit de la 1-5.

În urma acestui abandon, Anett Kontaveit şi-a asigurat prezenţa în cea de-a cincea sa finală în circuitul profesionist, urmând să o înfrunte duminică pe cehoaica Petra Kvitova, favorita numărul 3, care a învins-o în penultimul act al competiţiei pe olandeza Kiki Bertens. 7-6 (3), 3-6, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite