Nadia Comăneci sărbătoreşte, la Las Vegas, 20 de ani de căsnicie cu Bart Conner. Cum arăta cuplul în 1996

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an, se împlinesc 20 de ani de la căsătoria dintre Nadia Comăneci şi Bart Conner, care a avut loc în aprilie 1996 la Mănăstirea Caşin din Bucureşti.

"Sărbătorim dragostea. Aniversare în avans a căsătoriei noastre", a scris Nadia pe Facebook, alături de o poză cu ea şi Bart Conner. 

“În fiecare an ne aducem aminte cu mare plăcere de luna aprilie a anului căsătoriei noastre. A fost un eveniment extrem de emoţionant, atât pentru mine, cât şi pentru Bart. Chiar dacă au trecut atâţia ani de la căsătorie, în fiecare an, în luna aprilie, amândoi punctăm acest moment”, spune Nadia.

Nunta celor doi a avut loc la Bucureşti, în aprilie 1996. Bart a înţeles dorinţa Nadiei de a se căsători în ţară, alături de rudele şi prietenii săi. Ceremonia religioasă s-a ţinut la Mănăstirea Caşin, iar naşi au fost Adrian şi Dana Năstase. În timpul slujbei, în timp de înconjurau masa, conform tradiţiei, Nadia l-a călcat pe Bart pe picior. Americanul a avut un moment de uluială, neînţelegând ce se întâmplă. „A fost tare amuzat, mai apoi, când i-am explicat că este un obicei la noi, la români", avea să povestească Nadia. De asemenea, Bart a rămas cu gura căscată atunci când a fost anunţat că i-a fost furată mireasa şi că trebuie să o răscumpere. „A plătit bani frumoşi pentru mine, bani care au fost donaţi bisericii mai apoi".

Nadia şi Bart în 1996 FOTO Mediafax

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite