Nadia Comăneci, declaraţie superbă la adresa Biancăi Andreescu. Ce i-a spus Zeiţa de la Montreal soţului ei după ce a văzut-o pe canadiancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu este noua senzaţie a tenisului feminin, fiind apreciată de tpoată şumea sportului după ce a câştigat Indian Wells.

Bianca a fost lăudată public de Nadia Comăneci, în presa americană. „I-am spus soţului meu că până acum era o singură jucătoare de tenis pentru care mă trezeam la ora 2-3 dimineaţa, pentru a mă uita la meciurile sale: Simona. Acum mai am una şi numele ei este Bianca”, a dezvăluit Nadia Comăneci, care a povestit şi cum a trăit finala de la Indian Wells.

„Nici nu m-am mişcat. Este o legătură Canada-România. M-am simţit mândră, pentru că este o româncă de-ale noastre. Am văzut câţi fani români avea şi cum a vorbit în româneşte după meci. Ce vă spune asta? Să revii la rădăcinile tale… nu ştiţi cât de mult apreciază românii asta. Toată lumea zic că este <fenomenul adolescent> al tenisului. Este rar să vezi oameni atât de tineri care dau dovadă de concentrare şi domină un sport. În acelaşi timp, este fantastic să vezi cum sportul creează legături între oameni, între popoare diferite", a mai spus Nadia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite