Mutu vorbeşte: „M-a surprins decizia de a renunţa la serviciile mele. Eu nu vin la naţională pentru antrenor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a avut un nou conflict cu Piţurcă
Mutu a avut un nou conflict cu Piţurcă

Adrian Mutu a rupt tăcerea în privinţa scandalului în care a fost implicat alături de Victor Piţurcă, la ultimele două meciuri ale echipei naţionale.

"Am întârziat două ore, duminică, dar nu era program de cantonament. Am discutat apoi cu nea Piţi şi cred că lucrurile s-au lămurit. Sigur, m-a surprins un pic decizia radicală pe care mi-o comunicase, de a renunţa la serviciile mele, dar n-am vrut să plec de la Mogoşoaia pentru că îl ştiu pe nea Piţi. Se enervează, dar după zece minute îi trece!", a povestit Mutu în Gazeta Sporturilor.

"Vreau să joc în Brazilia "

El a punctat apoi: "Nu e nimic revoltător în argumentele celor care spun că ar trebui să se renunţe la jucătorii mai în vârstă, dacă strategia e aceea de a forma o echipă pentru Euro 2016. Eu o să am 37 de ani atunci. Dar eu vin să evoluez cu drag pentru România atîta vreme cît mai am posibilitatea să o fac, mai ales că sunt şanse reale de a merge şi la turneul final din Brazilia, în 2014. Aş vrea să-mi închei cu un Mondial traseul la reprezentativă". 

"Nimeni nu vrea să fie rezervă"

Mutu recunoaşte că nu i-a căzut bine statutul de rezervă la  meciul cu Olanda. ""După o perioadă de pauză, am revenit cu statutul de rezervă la «naţională» şi am acceptat fără probleme această postură. Eram conştient că nu mă aflam la nivelul fizic optim, iar asta am recunoscut-o chiar eu la momentul respectiv. Dar nici unui jucător, când ajunge în formă şi simte acest lucru, nu-i convine să stea rezervă. Sigur însă că decizia finală îi aparţine antrenorului!", a spus fotbalistul lui Ajaccio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite