Ca la spitalul de nebuni: Mititelu l-a dat afară pe Napoli. Explicaţiile celui poreclit „Mitichelu“ de fanii furioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a ajuns pe mâinile unui individ fără bani şi fără echilibru. După ce s-a certat şi cu Marin Condescu, patronul „juveţilor“ a concediat un antrenor neplătit de luni de zile.

Fără bani, fără antrenor şi fără perspectivă. Iată, pe scurt, situaţia Universităţii Craiova la ora actuală. Joi seară, Adrian Mititelu a decis să-l concedieze pe tehnicianul italian, Nicolo Napoli, după cum a a anunţat „Fanatik“. Patronul oltenilor ar fi fost nemulţumit de faptul că Napoli ar fi pierdut controlul vestiarului, deşi nu e clar cum ar fi trebuit să procedeze antrenorul în faţa unor fotbalişti neplătiţi.

Napoli va fi înlocuit cu Ştefan Nanu. Acesta s-a arătat încântat de şansa de a lucra la un club cu renume, omiţând faptul că din Universitatea Craiova a rămas doar sigla şi palmaresul. 

„Am primit ofertă de la Adrian (n.r. - Mititelu) şi nu am stat mult pe gânduri pentru că Universitatea e o provocare pentru orice antrenor. Vreau să-i transmit lui Nicolo că îmi pare rău că nu mai e antrenorul echipei, dar eu nu i-am vânat postul. Ştiu cum se simte acum Nicolo, însă trebuie să dăm repede drumul la treabă, de aceea vineri vom pleca în cantonament la Calafat. Voi încerca să mai aduc la echipă trei, patru jucători pentru că primordial pentru noi e să prindem play-off-ul de promovare, iar acolo, cu suporterii în spate, în mod sigur, ne vom bate pentru primele două locuri“, a spus Nanu pentru „Fanatik“.

Napoli: „Am fost umilit“

Neplătit şi concediat, fostul antrenor al Universităţii, Nicolo Napoli, a vorbit despre situaţia sa. „E incredibil ce mi se întâmplă! Am avut o discuţie cu domnul Mititelu în care l-am anunţat că nu sunt de acord cu decizia lui şi nu vreau să plec. Mi-a spus că vrea să-l pună pe Ştefan Nanu, dar eu nu înţeleg de ce vrea să mă schimbe. Eu am stat lângă echipa asta opt luni şi n-am luat nici un ban. Îmi vreau toţi banii! Situaţia e dramatică la echipă. Sunt jucători care au rămas liberi de contract, unii care nu mai vor să vină, iar nimeni nu e plătit. Dacă domnul Mititelu consideră că aşa trebuie să se poarte cu mine, care am stat lângă el la greu, e trist! Practic, e a treia umilinţă pe care o trăiesc la Craiova! Doar cu Dinel Staicu am mai trecut prin momente aşa grele“, a afirmat Napoli.

Mititelu: „Napoli rămâne prietenul meu“

Poreclit „Mitichelu“ de fanii olteni care nu-l mai vor la club, Adrian Mititelu a încercat să justifice decizia luată, joi seară. „Nicolo Napoli va rămâne prietenul meu şi prietenul Universităţii Craiova, însă am luat această decizie doar pentru binele echipei. Iar pentru mine, acest lucru contează mai mult ca orice pe lumea asta. Îl înţeleg că e supărat, dar sunt convins că într-o zi va avea, din nou, şansa să antreneze Craiova. Sper că mi-a înţeles decizia. Echipa avea nevoie de un şoc! Lumea poate să creadă că e Condescu în spatele acestor decizii, dar eu vă asigur că nu e adevărat“, a declarat patronul Craiovei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite